Vakantiehuis Gite Maison Les Ayes

       Vakantiehuis met grote tuin en prachtig uitzicht.

Welkom bij Maison Les Ayes

Het vakantiehuis ligt in het groene hart van Frankrijk
op een hoogte van 730 meter met een prachtig uitzicht.
De ligging is uitstekend: te voet loop je vanuit het vakantiehuis de landweggetjes en bossen in of ga je op je racefiets of mountainbike de omgeving verkennen. En wat dacht u van heerlijk zwemmen in ons verwarmde zwembad. 


Dit gebied is ook ideaal voor auto- of motortochten. Rijd zonder files door de prachtige natuur met authentieke Franse dorpjes, middeleeuwse kerkjes en leuke markten/vlooienmarkten. 

Bezoek ook steden die maximaal een uur rijden zijn; Montluçon met een mix van oude straatjes en moderne winkels, Vichy met de wellness/kuuroorden, een prachtig oud stadje ook wel "klein Parijs" genoemd of een bezoek aan de hoofdstad Clermont-Ferrand met het oude centrum en Michelin museum. 
Je kunt de top van de Puy de Dôme beklimmen, voor de minder sportieve liefhebbers is de top met de trein te bezoeken. Prachtig uitzicht en een startpunt voor de paragliders, vanwaar je de hele berg kunt bewonderen.

Gite Maison Les Ayes is gelegen in het dorp Les Ayes, gemeente Teilhet. De gite is geschikt voor 4 personen.
De stad Saint Eloy-les-Mines ligt op 7 km afstand. Er zijn restaurants, slagers, supermarkten en veel bakkers en er is een groot zwemmeer met zandstrand. 

 Je vindt deze plek op ca. 800 km van Breda, voor een heerlijke vakantie midden in de natuur om tot rust te komen in het groene hart van de Auvergne.